contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Regim Cu Nimic – Supa Si Rasol

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Cum spuneam la salata de cartofi, cele ce urmeaza nu beneficiaza de nici un condiment, nu sare, nu piper, nu nimic.

Ingrediente: rasol de vita, pastarnac, morcovi, taitei (am avut Udon), ardei gras (am pus un varf ca am uitat sa intreb daca e voie.

Inutil de spus ca se spala si se toaca toate, nu si rasolul, fireste, legumele, in ce forma vreti voi, de iepurasi, caprioare, palarelipipezi, bipezi, bastonase, cubulete sau din fiecare cate putin si se pun la fiert la kukta.

Cand sunt aproape gata se adauga pastele (dupa ce se depresurizeaza kukta, da?) si basta.

Rasolul cu legume merge nemaipomenit cu zeama de lamaie, patrunjel si ulei de masline (chiar si cu salata de cartofi).

Si taiteii asisderea.

Cele de mai sus le-am mancat noi, am mai dat si la degustare cu sare, respectiv sos soia, asta au mancat EI:

Pai ce rororoul meu, e corect?

Cum dupa ultimele analize la nivel inalt s-au mai descoperit niste afectiuni la anumite instalatii aflate sub carcasa (a mea bre), maine ma duc sa ma mai intepe, tare sunt curioasa de unde mai scot lichid de frana ca toate venele vizibile sunt ciuruite.

Asa ca ma gandeam eu sa nu mai revin sa astept ultimele analize, sa iau la rand toate cabinetele: nene ortoped, nu vrei sa imi fac o radiografie, nenea de la boli exottice si tropicale, niste sange ceva? Nu stiu ce sa intreb pe psihiatru ca ala sigur imi mai gaseste un plus sau un minus.

Si dupa ce ii iau pe toti si fiecare scoate cate ceva din dieta sa vedem ce retete mai fac eu din paine veche si apa plata. hard roc aleluia