contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Restaurant Capitan

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Nou vizitat de mine, desi trecusem pe langa el de o mie de ori dar din masina nu stiu ce tot vedeam eu numai sigla de la partea cu fast food, restaurantul Capitan a urmat seriei (inainte fusese Tripoli) care ma face sa cred ca da dom’le, arabii gatesc. Bine de tot.

Aflat pe Splaiul Unirii la numarul 162 este Restaurant si fast food oriental, asa scrie pe cartea de vizita. Nu am luat cunostinta cu fast food-ul, am fost si la o ora mai ciudata, nu era lume, cica in timpul zilei ar fi multa lume, in zona sunt corporatii, trei facultati, Spiru, Cantemir si inca una.

Amenajat dragut, terasa plina de flori, curat, toata lumea amabila. Toaletele nu cine stie ce, spartane fara vreo amenajare deosebita.

Nu se servesc bauturi alcoolice dar si airanul si limonada cu menta si miere sunt nemaipomenit de bune.

Am luat, bineinteles lipii fierbinti si aburinde.

Fatoush, baba ganouj, hummus (degetul meu :D ), excelente.

Cotlete de miel, cu toate garniturile alea (si cartofi prajiti din cartofi necongelati, iupiii), delicioase.

Falafel cu un sos (cred tahini)si un fel de lahmacun dar altfel ii ziceau, bun de tot, acoperit cu ingrediente proaspete din belsug si usor picant.

Si chestia asta, care nu mai stiu cum se cheama, din carne cruda macinata si condimentata, gaselnita serii, fantastic de buna, ne-am batut pe ea.

Surpriza insa au fost preturile, ce vedeti mai sus plus am si uitat cate serii de limonade si airane (limonada aia cu nitel rom fix un mojito bun iesea, data viitoare ma duc cu romul in geanta, pun pe sest), patru insi eminamente ghiftuiti, a si ramas o felie de pizza din aia, 144 de lei. Nu mi-a venit sa cred.

Ceea ce inseamna ca o sa revenim fiindca mai sunt multe de incercat de pe meniu si, dupa parerea mea, mancarea a fost de nota zece.

hard roc aleluia



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com