contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Resturi De Sarmale :)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ca de fiecare dată mi-au rămas de la sarmale umplutură şi  frunze mici de varză pe care nu le mai putem umple.

Aşa că am zis sa fac ceva cu ele şi asta a ieşit:

Am pus frunzele de varză într-un vas de yena şi le-am pus să stea ca şi nişte coşuleţe în care am pus câte o lingură de umplutură de sarmale.

Am turnat cam 500 ml apă în vas, dar pe lângă frunze aşa încât să nu deranjez umplutura.

Le-am lăsat cam 1 oră in cuptor la foc mic şi gata :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Au fost bune, nu se compară cu sarmalele fierte cu afumătură dar a meritat experimentul.

POFTĂ BUNĂ!


Filed under: Bucatarie romaneasca