contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Retete Ce Nu Mi-au Placut (i)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


M-am gandit la rubrica asta de ceva vreme (vreo cateva luni), sa creez un coltisor unde sa povestesc de retetele  pe care le-am incercat si care nu mi-au placut ori care m-au surprins neplacut. Totusi pana acum nu am in lista decat o singura reteta. Asta  poate si pentru ca am inceput sa ma cam pricep in selectionat retete, care ar merge, care nu. Dar cum sunt curioasa din fire si  imi place sa incerc retete noi, e destul de probabil sa mai adaug retete la lista si a celor placute (mult mai lunga) si a celor neplacute.
Pui in miere
2008_08060026Da, stiu, e la moda, reteta mi-a iesit foarte bine, carnea era frageda, gusturile se intre-patrundeau,  doar ca…..n-am putut suporta combinatia de carne cu miere. Brrrr, e chestie de gust personal, deci ca sa va faceti propria parere poate incercati si voi o data o astfel de reteta. Eu una cat traiesc nu mai pun miere in retete de carne. Mai bine ma bazez  pe “dulceata””discreta a unui morcov sau a cepei din sosul carnitei.
Sunt curioasa: voua va plac genul asta de retete? Poate imi recomandati o reteta de gen care sa-mi pice bine. Poate totusi ma hotarasc sa mai incerc o reteta carne - miere. Desi slabe sanse.:))))))))))))))))

Articol recomandat de casutalaurei.blogspot.com