contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Revolutie In Bucatarie - Prima Carte De Gastronomie Nutritionala

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Dragii mei, astazi a avut loc lansarea cartii "Revolutie in Bucatarie- reinvata sa gatesti sanatos" semnata de Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi. Am fost acolo si va spun ca este o carte ce merita citita, pe mine m-a convins.
Pornind de la realitatea ca noi, romanii, gatim romaneste, cartea incearca sa fie cat mai practica si veti regasi in ea retete populare romanesti, comentate de catre Dr. Mencinicopschi in scopul de a incerca sa ne invete sa alegem ingredientele si sa ne atraga atentia asupra asocierilor corecte, astfel incat sa ne bucuram nu doar de o mancare gustoasa, ci si de un preparat sanatos, incarcat de nutrienti, vitamine si
minerale.
Fiecare reteta prezenta in carte are recomandari vis-a-vis de ritmul in care trebuie consumata si o scurta analiza din punct de vedere nutritional. De exemplu, putem manca fara grija salata de vinete, salata de ghebe cu usturoi, salata de ton, ciorba de loboda sau ciorba de fasole, dar putem manca doar ocazional ciorba de fasole cu afumatura, ciorba de burta, ostropel sau stufat de miel. Retetele contin si ingredientele, asa ca ne va fi foarte usor sa pregatim ceva romanesc si sanatos in acelasi timp.

„Revolutie in bucatarie. Reinvata sa gatesti sanatos” este o carte pentru toate generatiile, astfel ca poate fi folosita atat de catre gospodinele incercate in ale bucatariei, cat si de catre generatia tanara care doreste sa patrunda tainele gatitului traditional sanatos.


Articol recomandat de fraiche-bistro.blogspot.com