contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Revoluționarul Spray Batiste, șampon Uscat

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ca să ai coafura proaspătă, indiferent de numărul de petreceri, vizite, întâlniri ș.a. ai nevoie de sprayul Batiste, șampon uscat. Lasă-ți părut răsfățat  de produsul ce nu trebuie să lipsească din poșeta niciunei doamne.
Cu ajutorul Buzzstore și Batiste am descoperit șamponul uscat Batiste sub formă de spray, ușor de folosit și adaptat oricărui tip de păr. Mi-am reîmprospătat părul după ce am fost prin oraș vreo două ore, îmbrăcată gros și cu o glugă pe cap(foto 1). După ce-am ajuns acasă și mi-am dat gluga jos, părul meu arăta groaznic(foto 2). Lipit de cap, transpirat, tern, fără volum și fără strălucire. Și urma să-mi sosească în vizită niște musafiri, deci vreme pe spălat, uscat și aranjat părul nu am avut. Dar tocmai primisem sprayul Batiste(foto 3) și a fost o ocazie nemaipomenită să-l încerc.

Am agitat puternic sprayul și am pulverizat deasupra capului la aproximativ 30cm distanță(foto 1 stânga). Am pulverizat spray și la rădăcina firelor de păr (foto 2 dreapta). Pe urmă am masat toată suprafața capilară ca sprayul să intre bine-n firul de păr (foto 3 stânga). Când am terminat de masat, sprayul absorbise tot sebumul, iar părul a căpătat brusc volum, de parcă mă tapasem(foto 4 dreapta)!!

Nu mi-a venit să cred!!
Brusc am avut volum, iar părul arăta ca proaspăt spălat și aranjat!! E drept că era destul de greu și voluminos, astfel încât nu am mai reușit să-l prind în clama obișnuită, vă dați seama??
A fost o senzație extraordinară!! Albumul e postat și pe facebook.
Le-am vorbit și prietenelor mele despre revoluționarul spray Batiste, șampon uscat și le-am oferit câte un minispray Batiste.
În kitul Buzz Batiste am primit un Șampon uscat Batiste XXL ideal pentru revitalizarea părului și o coafură rapidă, datorită efectului de volum și ușoară fixare; un Șampon uscat Batiste Cherry pentru reîmprospătarea părului chiar și după stat mai multe ore în fum de țigară; 6 minisprayuri Șampon uscat Batiste XXL pentru prietenele mele; 6 broșuri informative și cupoane de discount pentru prietenele mele valabile în toată rețeaua de farmacii Sensiblu; un set de accesorii pentru petrecere, pentru Sărbători pline de voie bună.

Cele șase prietene ale mele cărora le-am dăruit câte un minispray batiste și o broșură cu un voucher de 25% la achiziționarea oricărui SprayBatiste șampon uscat din farmaciile Sensiblu.

Fetele, marea majoritate, au fost mulțumite, părul lor a căpătat volum, a absorbit sebumul și mi-au spus că-l vor cumpăra cu siguranță pentru că merită.
E adevărat că după pulverizare te trezești cu părul alb, dar nu e decât substanța de șampon uscat, care prin masarea scalpului, intră în pielea capului și dispare. Astfel, părul capătă volum și strălucire. Aveți grijă să țineți sprayul exact deasupra capului, astfel încât să pulverizați direct pe păr și nu pe haine, altfel vi le albiți :P
Nu se folosește decât o dată, maxim de două ori pe săptămănă, deoarece după prima folosire părul are volum și va avea și a doua zi volum, dar pe cap tot trebuie să vă spălați :-)
Eu sunt  mulțumită de el și-l recomand. Dacă doriți să-l achiziționați, sprayul Batiste se găsește doar în farmaciile Sensiblu, cu un un preț foarte accesibil între 23-29lei, depinde de sortiment. 
Șamponul uscat Batiste prelungește timpul între două spălări! Nu  poate înlocui spălatul părului. Pentru persoanele cu părul gras este ideal pentru că le ajută să rărească spălările, care sensibilizează și mai mult scalpul și determină secreția unui surplus de sebum. De asemenea, este ideal pentru un plus de volum și de prospețime oricând vreți ca părul să arate proaspăt, cu volum, strălucitor,  dar nu te poți spăla.