contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ridivocado

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Crema de avocado cu branza proaspata si ridichi
Ati fost la piata in ultimele saptamani? Zici ca au explodat galeti de vopsea verde peste toate mesele! Totul e verde si fresh! Plin de leurda, macris, urzici, salata, ceapa verde, spanac. Voi declara "verdele" culoarea mea favorita! Din acest motiv mi-am si facut in dimineata asta un mic dejun verde - delicioso low carb.

1 portie
1/2 avocado
3 linguri branza proaspata de vaci slaba
sare, piper
4 ridichi
leurda
salata verde
Avocado se curata de coaja si se paseaza cu blender-ul. Se amesteca bine cu branza dulce, sare, piper si se adauga ridichiile spalate, nedecojite, dar taiate felii subtiri (ca si cele de pepene). Frunzele de leurda se spala si se taie fasii si se aseaza peste pasta crema de avocado. Se serveste cu o salata de salata verde, leura, oregano.


De ce am ales Avocado?
Avocado este o buna sursa de vitamina K, fibre, vitamina B6, vitamina C, folati, cupru si potasiu (contine mai mult potasiu decat o banana de marime medie).
1.Recomandat pentru sanatatea inimii
2.Asigura sanatatea optima
3.Favorizeaza absorbtia carotenoidelor din legume
4.Fitonutrientii lupta impotriva cancerului oral
Sursa: http://www.eva.ro/dietafitness/nutritie/avocado-beneficii-asupra-sanatatii-articol-26985.html
The Goodness of Avocado for your baby:
Avocados are often called one of nature's perfect foods because they are said to contain everything a person needs to survive. A wonderful "good fat" food for baby's brain and physical development, try an avocado as baby's first food instead of refined cereals.
Sursa: http://www.wholesomebabyfood.com/avocadobabyfoodrecipes.html