contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rosii Umplute Cu Carne De Carnati

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ingrediente:
* 6 rosii mari      * 400gr de carne de carnati
* 150 g ciuperci       * 1 ceapa mare
* 1 buchet de patrunjel        * vin alb
* sare     * piper
Mod de preparare:
Taiati un capac in partea de sus a rosiilor si cu o lingurita scoateti interiorul. Punetile cu gura in jos pe un gratar sa se scurga. pastrati si capacele pentru decor. Pentru u mplutura se foloseste carne tocata pentru carnati. Ciupercile si ceapa se toaca fin. Impreuna cu carnea se distuie in putin ulei de masline pana ce scade apa lasata de ciuperci si carnea se prajeste putin. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga patrunjelul tocat marunt si se umplu rosiile.

Eu cum aveam in casa carnati afumati, dar nu uscati, am decis sa-i folosesc. Asa ca i-am umezit ca sa le pot scoate pielita si astfel am obtinut carnea de carnati. Am luat ciuperci din conserva, le-am scurs si le-am tocat, puteti folosi si blenderul. Le-am adaugat apoi la compozitia de carne care astfel nu mai necesita distuire. Ciupercile de conserva nu-si mai lasa apa. Sare si piper, doar daca credeti ca mai trebui, in functie de ce carnati folositi. Am adaugat verdeata si am umplut rosiile. Le-am asezat intr-o iena data cu margarina, si am adaugat vin. Peste rosii am razalit cascaval. Am dat la cuptor pentru 15 minute. Sunt foarte bune. Pofta buna!

 


Articol recomandat de culoriledinfarfurie.blogspot.com