contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rosii Umplute

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


superbune si usor de facut. potrivite si pentru o petrecere pentru ca le poti baga la cuptor cu 45 de minute inainte de masa.
pentru sase rosii umplute fa asa:
- taie capac la rosii si scobeste-le inauntru cu o lingura, fara sa tai peretii rosiei. pune miezul intr-o strecuratoare si-l lasa-l sa se scurga de zeama. sareaza rosiile golite si aseza-le cu fata in jos sa se scurga bine.
- caleste o ceapa mare in ulei de masline pina devine sticloasa.
- intr-un castron mare amesteca ceapa calita, miezul de rosii tocat de cutit, trei carnati de porc(pot fi si afumati) decojiti de mat, miezul de la o felie mare de paine, si trei rosii uscate tocate.
- condimenteaza cu doi catei de usturoi, rozmarin, cimbru, ulei de masline, putin ardei iute tocat si sare.
- umple rosiile cu pasta obtinuta, pune-le capacul si aseaza-le pe o tava cu hartie de copt. la cuptor trebuie sa stea 45-50 de minute.
cum in perioada asta carnati avem din belsug reteta e mai mult decat binevenita. daca n-ar fi fost perioada asta cu siguranta as fi folosit carne tocata de miel.
alaturi ar fi potrivit un pahar generos de cabernet sauvignon. pofta buna.


Articol recomandat de wineandknives.blogspot.com