contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulada Aperitiv Cu Crema De Branza Si Rosii Uscate

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Genul acesta de aperitive este unul din preferatele mele, alaturi de Cosulete din foietaj. V-am prezentat deja Rulada aperitiv de rosii cu crema de branza. Desi denumirile se aseamana, ele sunt complect diferite. Sper sa va placa si sa le incercati.

Ingrediente pentru blat:
* 3 oua         * 100 ml apa fiarta
* 50 ml amidon           * 30 ml faina
* 60 g unt topit         * sare
* 1 lingurita praf de copt

 


Mod de preparare:
Se bat albusurile spuma, adaugand un varf de cutit de sare. Intr-un castron, se bat cu mixerul electric cele 3 galbenusuri cu 100 ml de apa fiarta, turnanad treptat. Faina, amidonul de porumb si praful de copt se amesteca si se cerne. Se adauga peste galbenusuri, alternand cu untul topit, dar sa nu atinga punctul de fierbere. Apoi se incorporeaza uşor si albuşurile de ou. Se pregateste o tava 22x30 cm, pe care se pune hartie de copt si se intinde aluatul. Se coace 10-15 minute in cuptor. Se scoate aluatul si se ruleaza pe un prosop umed.

 

Pentru crema de branza:
* 200 g de branza       * 2-3. lg smantana
* 3 rosii uscate       * 3 linguri pasta de rosii
* pasta de ardei       * sare     * piper alb

Umplutura din crema de branza este foarte simpla. Se amesteca cu mixerul, branza, smantana, sarea, piperul alb. Se adauga pasta de tomate, pasta de ardei si rosiile uscate tocate marunt. Se desface rulada din prosop, se umple cu crema de branza, se ruleaza intr-o folie de plastic si se da la rece.


Se poate folosi la fel de bine si Crema de branza de la retetele Cosulete aperitiv cu branza si sfecla rosie sau Choux à la crème cu crema de branza si carnati.



Articol recomandat de culoriledinfarfurie.blogspot.com