contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulada Cu Cascaval

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
, 3 c??ei de usturoi, 10 felii de ca?caval, 2 linguri?e de chimin.

Mod de preparare:

Ceapa ?i usturoiul se taie m?runt.


 P?trunjelul se toac?.


Într-un castron se pun carnea tocat?, chiminul, oul întreg, ceapa, p?trunjelul, usturoiul, feliile de pâine înmuiate în ap? ?i stoarse bine. Se condimenteaz? cu sare ?i piper.


Se amestec? pân? se omogenizeaz?.


Se ia o tav? ?i se unge cu unt sau ulei.


Se pune jum?tate din carnea tocat?, peste care,


în mijloc, se a?az? feliile de ca?caval.


Se pune restul de carne tocat? ?i se bag? la cuptorul încins în prealabil, la foc potrivit,


pân? se coace.


Se las? la r?cit ?i


se serve?te rece, ca aperitiv.

Poft? bun?!
Reteta recomandata de reteteilustrate.blogspot.com