contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulada Cu Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente 
500g ciuperci, 2 fire de praz, patrunjel, marar, 3 linguri cu ulei, 400g aluat de foitaj de post, sare, piper.  


Mod de preparare   
Lasa aluatul la decongelat. Intre timp, curata prazul, taie-l rondele, dupa care caleste-l usor. Adauga apoi ciupercile curatate  sh taiate felii sau cubulete. Potriveste gustul de sare si piper si lasa sa scada.

Aromatizeaza cu verdeata si lasa la racit. Intinde apoi foaia de aluat. Pune umplutura spre margine. Acopera cu restul de aluat si asaza rulada intr-o tava unsa cu ulei si tapetetata cu hartie. Coace la cuptor 30-40 de minute.


Articol recomandat de retetevegetale.blogspot.com