contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulada Cu Gem

articol scris de truedelights blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


                                    

Avem nevoie de :

  • 4 oua
  • 4 linguri cu zahar
  • 3 linguri faina
  • esenta de vanilie
  • gem de gutui pentru umplut

Se  separa  albusul  de galbenus.  Se  bat spuma tare
albusurile cu zaharul. Se adauga galbenusurile, esenta
de  vanilie  si  faina.

Se amesteca  foarte usor, de jos in sus.
In tava de la aragaz se pune hartie pentru copt
si se intinde aluatul.

Se coace 8-10minute in cuptorul deja incalzit.

Cand este gata ,blatul se scoate impreuna
cu hartia , pe un servet umed.
 Mai intai se ruleaza cu tot cu
servetul si se apasa usor,
apoi se desface si se intinde gemul.

In continuare, incet ,incet cu ajutorul servetului
si desfacand hartia, rulam usor.

Se decoreaza cu ciocolata topita sau cu glazura de ciocolata din comert.


 

                         

 Cam atat! Pare greu dar nu este!  :)

                               



Îndosariat la:Rulada cu gem Tagged: rulada


Articol recomandat de truedelights.wordpress.com