contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulada Cu Mere

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Marul este unul dintre cele mai "amabile" fructe din lume pentru ca se gaseste tot anul.In afara de gustul acrisor si parfumat, marul ne poate oferi si deserturi minunate, ca acesta .
Ceva atat de bun si usor de pregatit,nu se poate refuza !
S-a topit de pe platou,norocul meu a fost ca m-am miscat repede si am reusit sa o pozez pentru dumneavoastra !:)



Ingrediente :
2 mere mari
5 oua
5 linguri faina
5 linguri zahar
2 linguri de ulei
2 plicuri zahar vanilat
Scortisoara
Merele se curata de cotoare si seminte.Daca doriti sa le curatati si de coaja...
Taiem merele in cubulete ,le stropim cu putin ulei si le punem intr-o craticioara pe foc,sa se inmoaie putin.
Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam tare impreuna cu zaharul si vanilia.
Galbenusurile le frecam cu cele doua linguri de ulei si ,apoi le turnam in fir subtire,in timp ce mixam,peste albusurile tari.
Acum, cu ajutorul unei palete,vom presara faina amestecand usor de jos in sus ,avand grija sa nu scoatem aerul din oua.

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si asezam,din loc in loc,cubulete de mere.Presaram svortisoara si dam la cuptor pt.25 minute.

Indepartam hartia de copt si rulam rulada in prosop umed.Lasam sa se raceasca.



Pofta buna !