contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulada De Porc Umpluta Cu Spanac Si Ardei Copti

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Rulada din carne, asa cum v-am spus si cand am postat Rulada de porc cu legume la cuptor, are multe variante, toate rezultate din varietatea umpluturilor folosite. Va prezint o alta varianta de rulada de carne.

 

Ingrediente:
* 700-800 g pulpa de porc
* 250 g carne tocata amestec
* 250 g spanac tocat fin
* 2-3 ardei rosu copti
* 2-3 linguri de mustar
* legatura de patrunjel tocat
* 1 lg pasta de tomate       * miere
* sare        * piper       * ulei de masline

 


Mod de pregatire:
Carnea de porc se curata de pielita, se spala si se cresteaza pe lung astfel incat sa se intinda pe o suprafata cat mai mare pentru a putea fi rulata. Ori o bucata mare sau doua mai mici. Se bat bine cu ciocanul de pane, punand o folie de plastic deasupra, ca sa nu stricam fibra. Carnea se aseaza pe o folie de aluminiu si se unge carnea cu mustar. Apoi se adauga un strat de spanac fiert si tocat fin. al doilea strat din carne tocata amestec condimentata dupa gust. Al treilea strat este din ardei copt si decojit, taiat in fasii.


Acoperim cu inca un strat de spanac si rulam cat mai strans, cu ajutorul unei folii de aluminiu. Asa in folie o dam la cuptor pentru 30-40 de minute. Ultimele 15-20 de minute rupem folia si inainte de a pune din nou la cuptor ca sa prinda culoare, le ungem cu un amestec de pasta de rosii si miere.



Articol recomandat de culoriledinfarfurie.blogspot.com