contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulada De Spanac

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Reteta e dintr-un numar mai vechi din "Secretele bucatariei", pusesem de ceva vreme ochii pe ea si uite ca i-a venit si randul.Desi nu pot spune ca ma omor dupa spanac rulada asta mi-a placut foarte mult.

Ingrediente

300 gr spanac
300 gr crema branza
2 linguri margarina
3 oua
1 praf copt
4 linguri faina
1 ardei gras rosu




Mod de preparare

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare apoi se adauga spanacul (eu am pus congelat,daca aveti proaspat trebuie fiert in prealabil) si galbenusurile.





Se adauga faina si praful de copt, se amesteca bine si se toarna continutul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.



Se coace la foc mediu aproximativ 30 minute.Nu trebuie sa se rumeneasca,se verifica cu o scobitoare pentru a vedea daca s-a copt.

Se rastoarna cu grija pe o alta foaie de copt cu fata in jos.

Se ruleaza in hartie si se lasa sa se raceasca asa.
Intre timp se prepara crema: se freaca margarina cu crema de branza,apoi se adauga ardeii taiati marunt.Eu am avut de la congelator.


Dupa ce s-a racorit, se intinde iar foaia si se unge cu crema de branza.

Se ruleaza din nou in hartie si se da la rece cel putin o ora.

Dupa ce s-a racit se taie felii cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit.



Articol recomandat de reteteculinarepentruincepatori-vio.blogspot.com