contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulada Din Piept De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
2 oua
1 rosie
2 cepe
2-3 catei de usturoi
200 ml vin
putin ulei
sare, piper , putin cimbru
Sunt convinsa ca deja cunoasteti multe retete de rulade servite calde sau ca aperitiv. Iata o varianta , pe care o puteti incerca intr-o zi de duminica sau atunci cand ati epuizat toate retetele cu piept de pui :)).
Mod preparare:
Batem pieptul de pui pe un fund de lemn, sub o folie ca sa nu se zdrobeasca . Condimentam si deasupra punem feliile de sunca, branza rasa apoi o omleta facuta din cele 2 oua, carnaciorul si rulam cu grija. Legam cu ata de bucatarie ( eu nu am avut am legat cu altceva :))si apoi prajim rulada pe o parte si pe alta, cateva minute in putin ulei .
Transferam rulada intr-un vas de yena, adaugam ceapa taiata bucati mai mari, cateii de usturoi, rosia taiata felii,cimbrul, vinul si 1/2 pahar de apa ( ideal ar fi supa de pui). Acoperim cu o folie de aluminiu si coacem 30 de minute la foc potrivit. Luam folia si mai lasam 10 minute , intorcand rulada pe toate partile sa se rumeneasca frumos. Scoatem rulada pe un platou, legumele se paseaza fin si se amesteca obtinand astfel un sos. Daca doriti le puteti lasa asa.

Servim cu garnitura de legume, orez , cartofi etc.
Reteta este preluata de pe blogul lui Pilar cu mici modificari.
PP


Reteta recomandata de amalia-mylife.blogspot.com