contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulouri De Pui Cu Dovlecel

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
  Am facut aceste rulouri de pui cu dovlecel pentru a crea putina variatiune avand in vedere ca mancam destul de des piept de pui si o reteta in plus la casa omului nu strica niciodata. Pieptul de pui, destul de fad dealtfel, capata un gust deosebit daca il combinati cu cateva felii de dovlecel aruncate 2-3 min pe gratar, va imprumuta din dulceta  si aroma acestuia...
Ingrediente:

-un piept de pui fara os,
-1-2 dovlecei mici,
-patrunjel verde tocat,
-sare,
-piper macinat,

Preparare:

  Nimic mai simplu decat modul de preparare al acestor rulouri de pui cu dovlecel.
  Spalati dovleceii si taiati in felii cat mai subtiri dupa care ii prajiti pe gratar, 2-3 min pe fiacare parte. Pieptul de pui spalat si taiat in felii mari se bate ca pentru snitele. Se sareaza si se pipereaza bucatile de carne.

  Fiecare bucata se acopera cu felii de dovlecel, se presara cu patrunjel tocat si se ruleaza strans prinzandu-se in una-doua scobitori.
  De aici gusturile se pot imparti. Eu le-am prajit pe gratar ca sa fie mai dietetice dar rulourile se pot baga la cuptor, unse cu putin ulei sau se pot praji pur si simplu in tigaie dupa ce le-am dat prin ou si pesmet.
  Rulourile de pui cu dovlecel sunt un preparat rapid, cu ingrediente simple si putine, tocmai in ideea de a lasa sa se simta  aroma dovlecelului care prin prajirea pe gratar capata o savoare si o dulceata deosebita...
      Pofta buna!