contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulouri De Pui Cu Sunca Afumata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pentru fiecare jumatate de piept de pui se foloseste: 2 linguri de carne tocata ca pt chiftelute, o lingurita de ciuperci tocate, 2 felii de sunca afumata, condimente.

Fiecare bucata de piept de pui se bate cu ciocanul pana se lateste, cu grija sa nu se subtieze prea mult. Se da un praf de sare apoi se pune in mijloc carnea tocata, un strat subtire de ciuperci fierte si tocate marunt, 2 felii de sunca afumata, mix de condimente.

Se ruleaza fiecare bucata de piept de pui si se aseaza toate intr-o tava una langa alta in asa fel incat sa nu se desfaca la cuptor. Sau, daca doriti, puteti fixa rulourile cu scobitori.

Intre rulouri am mai pus cate o felie de sunca afumata. Grasimea de porc ajuta sa devina foarte fina carnea din piept de pasare. Am adaugat o jumatate de pahar de apa, putin ulei (nu era necesar, totusi), am invelit tava in folie si am lasat la cuptor la foc moale cca 2 ore si un sfert.

Rulourile se pot servi reci, ca aperitiv, sau calde, ca fel principal, cu cartofi prajiti si salata de sezon sau cu muraturi.

Pofta buna! :)