contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulouri Din Aluat Foitaj, Umplute, Pentru Vin Sau Bere

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga







Timp de preparare:
50 minute
Ingrediente:
1 pachet aluat foitaj Linco.
Pt umplutura: 400 g salam afumat, 1 ou, sare, piper, 2 lingurite oregano, 1 lingurita enibahar, mac.
Mod de preparare: Pana se decongeleaza aluatul, putem prepara umplutura. Salamul se razuie pe razatoarea cu gauri mari, se condimenteaza cu piper, sare, oregano, enibahar, adaugam oul, amestecam totul bine, lasam deoparte.
Se lasa aluatul la decongelat, se desface, se intinde pe masa sau planseta, se aseaza umplutura, se ruleaza si se taie. Se fac cateva suluri din aceasta cantitate de aluat, si fiecare sul se taie in 4, se ung bucatile obtinute cu apa, se presara sare si mac. Asezam rulourile in tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit, 30-35 minute la foc potrivit pana se rumenesc. Sunt foarte gustoase si merg langa vin sau bere.



Articol recomandat de dulcesarat.blogspot.com