contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

S-a Gasit Solutia Anti-somaj

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O nouă meserie prinde contur în Bucureşti: păzitorul de locuri de parcare. Orice firmă care se respectă are un aurolac sau un pensionar străveziu (ăia mai din centru îşi permit un minoritar mai lat) care se scurg la orice oră pe trotuarul din faţa sediului, păzind cu cerbicie caprele de lemn, pietroaiele, pubelele de gunoi, lăzile de plastic şi anvelopele vechi folosite pentru a ţine ocupate locurile de parcare.

Ferească sfântul să încerci timid să parchezi fie şi în preajma trotuarului păzit de păzitor. Vajnicul gardian e în secunda doi călare pe capota maşinii tale, fluturându-şi ameninţător degetul arătător în stânga şi în dreapta.

Sunt curios care sunt criteriile de angajare pentru acest post de maximă răspundere: doza de ameninţare din privire sau tehnica de aranjare a bordurilor smulse din trotuar? Care sunt criteriile de promovare? Sau bonusurile? Neîndoielnic, această profesie de extremă utilitate socială este răsplătită cum se cuvine. Chiar, păzitorii de locuri de parcare sunt invitaţi la petrecerea de Crăciun a firmei?

Prea multe întrebări la care doar inspectorii primăriei ar putea să răspundă. Asta dacă nu ar avea şi ei proprii păzitori de locuri de parcare.

Aşa că nu-ţi rămâne decât să iei autobuzul şi să mai bifezi încă o lege încălcată cu bocancii măsura 70.