Salată Caldă Cu Năut şi Spanac
articol scris de Xandrinne blog de-alebubulinei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
![DSC02423](https://c2.staticflickr.com/8/7646/17169931256_3314719b51_z.jpg)
By Vio! Am adaptat-o putin, renuntand la oul fiert.
Ingrediente: 1 conserva de naut SunFood,
100 g baby spanac,
1 catel de usturoi,
3 linguri ulei de masline,
zeama de lamaie,
sare.
Am pus uleiul la incins intr-o tigaie si am adaugat, cateva secunde, usturoiul, pentru ca uleiul sa-i imprumute aroma.
Am adaugat nautul, spalat si scurs, peste ulei si am lasat tigaia pe foc pana s-a rumenit nautul.
Am adaugat frunzele de spanac, care nu trebuie tinute mult pe foc, sa ramana crocante.
Am pus totul intr-un bol, am aromatizat cu zeama de lamaie, am presarat sare dupa gust.
![DSC02399](https://c2.staticflickr.com/8/7590/17009720309_1d9797dc8e_z.jpg)
Eu am pus deasupra niste rosii cherry.