contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata Cremoasa De Oua

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
_DSC3110
O salatica dukan style pe care am descoperit-o la Ioana pe blog. Mi-a placut  cu mentiunea ca n-am putut-o manca goala, era ca si cum as fi mancat maioneza cu lingurita - dar unsa pe niscaiva turtite din tarate de ovaz - ei, da, a fost gustoasa. Si daca suntem la zilele de proteine -legume si mai bine caci merge de minune cu o rosioara, o cruditate ceva alaturi.
Ne trebuie: 
3 oua fierte tari; 3 lingurite de mustar, zice reteta, eu am pus doar una si mi s-a parut arhisuficienta; e drept, nici nu ma prea omor dupa mustar; sunca - de pui, de curcan etc. - eu am pus sunca de Praga - vreo 50 - 60 grame; 200 grame branza de vaci slaba; cateva fire de...patrunjel - eu n-am avut asa ca am pus marar; sare, piper. Eu una as mai adauga pentru zilele de PL si niste ciupercute, poate niste ardei gras cubulete. Ehhhh!
Taiem ouale fierte in jumatate, scoatem galbenusul pe care il mixam cu branza de vaci, adaugam mustarul, sarea, piperul, mestecam bine bine ca sa se omogenizeze toate ingredientele. Taiem marunt albusurile, sunca, tocam patrunjelul, poate ne obraznicim si cu ceva legume:); mestecam bine, mai potrivim (de e cazul) la gust cu sare, piper. Gata!:)))