contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salată Cu Fasole, Năut şi Cuş-cuş

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
DSC02422
Imratisarea virtuala a acestei luni ii este adresata Gabrielei. De pe blogul ei am ales sa pregatesc o delicioasa salata.


Ingrediente:
1 conserva de fasole rosie,
1 conserva de naut SunFood,
3/4 ceasca cus-cus,
1/2 morcovi (baby, daca aveti),
zeama de lamaie,
patrunjel (eu nu am avut patrunjel verde la indemana),
ceapa verde, taiata fin,
sare si piper, dupa gust.
Intai am pregatit cus-cus-ul, conform indicatiilor de pe pachet (am dat in clocot o ceasca cu apa si putin ulei si putina sare, am adaugat cus-cus-ul, am amestecat bine, am oprit focul; am acoperit vasul si am lasat cus-cus-ul sa se umfle, cca 10 minute).
Am fiert morcovii si i-am taiat bastonase. Am spalat si scurs fasolea si nautul.
Am amestecat toate ingredientele intr-un bol, am stropit cu zeama de lamaie si am potrivit gustul cu sare si piper.
Yum!
DSC02401