contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata Cu Naut

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O reteta din Tara Bucatelor
By Alice Ciobanu

Am intrat in sezonul salatelor. Nu stiu cum e la voi, dar la noi cam asa e … cu verzituri. Rapide, usoare, irezistibile, energizante, doar salate. Numai verde! Cu ton, cu somon, cu cartofi, cu orice… salate sa fie. Asa ca astazi iti propun o Salata cu naut. E sanatoasa! Stii doar: nautul e un miracol pentru organism! Nautul este o sursa de fibre, vitamine B6 si B9, de acid folic, mangan, proteine si minerale precum fier, fosfor, potasiu, calciu, magneziu, cupru si zinc. Nautul este foarte gustos si are un conţinut bogat de proteine, putand inlocui cu succes carnea. Sfatul meu este sa consumi naut si sa prepari cat mai des un Hummus delicios sau sa il arunci pur si simplu in salate. Salata cu naut pe care ti-o propun este super usor de facut. Doar 10 minute, maxim! Si doar 3 ingrediente! Si e senzationala! Testeaza-o!

Salata cu naut

Ingrediente pentru reteta de Salata cu naut

  • cateva frunze de salata
  • o mana de boabe de naut, din conserva
  • o cana de iaurt
  • cativa stropi de ulei de masline
  • sare de mare 

Salata cu naut

Mod de preparare pentru reteta de Salata cu naut

Spala frunzele de salata si ususca-le. Desfa conserva de boabe de naut si ia o mana de boabe. Trece-le printr-un jet de apa rece. Restul boabelor le poti folosi pentru o alta salata, maine, sau pentru un hummus delicios! Sau daca vrei sa prepari o salata mare atunci poti folosi o conserva intreaga, dar va trebui sa maresti si cantitatile la restul de ingrediente.

Intr-un bol rupe frunzele de salata. Cu mana. E fresh, e simplu si e senzual de-a dreptul! Arunca peste frunzele de salata boabele de naut si imbina totul cu o cana de iaurt. Stropeste cu cateva picaturi de ulei de masline extravirgin si presara sare de mare.

Amesteca tandru! Gusta!

Te-ai uitat la ceas? Nu cred ca au trecut mai mult de 10 minute!

Salata cu naut

Acest articol Salata cu naut apartine site-ului Retete culinare din Tara bucatelor - de Alice Ciobanu.