contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata De Fructe

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Salata de fructe este desertul care imbina perfect ideea de dulce, sanatos si delicios. Este una dintre cele mai simple deserturi pe care le poti prepara acasa. Putem sa o pregatim tot timpul anului, diferenta facand-o uneori fructele proaspete pe care le gasim in piata.La baza aceasta salata are un amestec de fructe, in care mai putem adauga cateva linguri de coniac sau vodca , iar pentru ornare putem folosi frisca.

INGREDIENTE:

Cantitatile de fructe le las la alegerea fiecaruia, in functie de cata salata vrem sa obtim si in functie de gustul pe care il dorim. Putem folosi ca baza de fructe banane, kiwi, portocale, mandarine, pepene galben, ananas (in compot este de preferat pentru zeama compotului), capsuni, struguri, mere, pere, piersici.

PREPARARE:

Taiem fructele curatate in cubulete si le punem intr-un bol mai mare. Adaugam si zeama care a curs in timp ce am taiat fructele, dar si zeama de la compoturi. Amestecam fructele usor. Punem si cateva linguri de alcool, un plic de zahar de vanilat si amestecam din nou. Gustam sa vedem daca salata mai are nevoie de zahar, iar daca simtim nevoia mai adaugam putin. Dam vasul la frigider si il lasam cel putin oram astfel incat aromele fructelor se vor imbina.

Pofta buna!

Share on FacebookShare on Facebook


Articol recomandat de divainbucatarie.ro