contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata De Fusilli Cu Rosii Uscate Si Branza Pecorino

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Din cauza caniculei, nu ne mai vine sa aprindem cuptorul sau aragazul pentru a gati. Asadar, ne delectam cu salate.

Ce iti trebuie pentru 2 portii (poza 1)
- 300 gr fusilli
- 200 gr rosii uscate
- 100 gr branza pecorino
- frunze de busuioc (proaspete)
- 30 ml ulei de masline
- sare

Plan de lucru:
- punem fusilli in apa clocotita, in care am presarat in prealabil un praf de sare, si le lasam la fiert 10 minute. Scurgem bine pastele fierte.
-taiem in felii subtiri branza pecorino (poza 2) si taiem in bucati mai mici rosiile uscate (poza 3)
- amestecam intr-un bol pastele, branza pecorino, rosiile uscate si frunzele de busuioc. Stropim cu putin ulei de masline si presaram sare dupa gust (poza 4)
- pofta buna! (poza 5)

Timp de preparare: 20 de minute
Pret: 6 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)

fusilli cu rosii uscate, pecorino si busuioc 1 fusilli cu rosii uscate, pecorino si busuioc 2 fusilli cu rosii uscate, pecorino si busuioc 3 fusilli cu rosii uscate, pecorino si busuioc 4 fusilli cu rosii uscate, pecorino si busuioc 5
Filed under: A2. Salate