contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata De Leurda (2)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

by Alice Albinutza
Pentru că am dat startul la primăvară şi la salate, am încropit o reţetă de salată de leurdă combinată cu salata Fattoush. Ceea ce a ieşit a fost foarte delicios şi mai ales săţios.
Aşadar ingrediente:
  • leurdă proaspătă
  • ridichi de primăvară
  • 2 roşii de mărime potrivită
  • un ardei gras
  • ulei de măsline
  • o pâine arăbească mare
Se spală toate crudităţile şi se taie potrivit, aşa ca pentru o salată minunată.
Pâinea arăbească se rupe în 5-6 bucăţi mari şi se aruncă într-o tigaie cu ulei încins. O rumeniţi puţin pe ambele părţi... aveţi grijă că se arde foarte repede. Apoi scoateţi bucăţile astfel rumenite şi le lăsaţi la scurs pe nişte prosoape de hârtie. Când e aproape rece rupeţi bucăţile în bucăţele mai mici şi le puneţi în salata de crudităţi. Stropiţi totul cu ueli de măsline, nu foarte mult, pentru ca deja avem pâinea arăbească prăjită cu ulei. Ceea ce rezultă este foarte săţios şi se poate mânca ca atare, fără a mai adăuga şi vreun fel principal de mâncare.

 

Poftă bună!



Articol recomandat de alice-albinutza.blogspot.com