contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata De Naut Cu Spanac,chorizo Si Masline

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

  Îmi plac cârnații chorizo cu aroma, gustul și textura lor inconfundabilă.Cei mai buni pe care i-am găsit eu aici, au fost cei de la Lidl, unde au și variantă iute și una obișnuită.Iar combinația lor cu năut și spanac este una câștigatoare. 

INGREDIENTE:
 -o conservă de năut scurs și clătit
 -2 linguri ulei de măsline
 -2 căței de usturoi feliați fîn
 -40 g de măsline 
 -100 g cârnat chorizo sau alt cârnat afumat și picant
 -2 mâini de spanac proaspăt
 -sare, piper după gust
 -mărar verde tocat

 MOD DE PREPARARE:

 1.Tăiați cârnatul cubulețe și frigeti-l intro tigaie antiaderentă, adăugați uleiul și usturoiul și căliți-l 30 de secunde până se infuzează uleiul cu aroma de usturoi.
 2.Adăugați năutul, condimentați cu sare și piper după gust și lăsați pe foc mediu circa 2 minute, amestecând continuu.

 3.Adăugați măslinele și spanacul, amestecați câteva secunde până ce spanacul se înmoaie și stingeți focul.

 4.Serviți salata caldă presărată cu mărar  verde tocat.

 Poftă bună !