contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata De Naut

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

INGREDIENTE:

240 g naut (o conserva)
4-5 frunze salata verde
1/2 legatura patrunjel verde
2 linguri de ulei de masline
1 catel usturoi zdrobit
sucul de la 1 lamaie
2 linguri parmezan ras + 1/2 lingura pentru decor
sare
piper

PREPARARE:

Amestecam intr-un castron boabele de naut, salata rupta (taiata) asa cum ne place, patrunjelul tocat, uleiul de masline, usturoiul zdrobit si sucul de lamaie. Condimentam cu sare si piper, in functie de gust, adaugam parmezanul ras si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Punem castronul la frigider pentru 15-20 minute.

Servim salata rece, sau la temperatuta camerei, decorand-o cu parmezan ras si patrunjel.
Pofta buna!

Share on FacebookShare on Facebook