contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata De Piersici Cu Mozzarella (peaches &mozzarella Salad)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


extrem de versatile ca materie prima pentru gatit,piersicile sunt nelipsite din meniurile noastre in aceasta perioada a anului.desi se pot prepara cu ele atitea prajituri ,tarte,torturi si se pot coace la gratar,fierbe in vin,carameliza,optiunea mea de baza sunt piersicile crude.
suculente,nu foarte dulci ,carnoase,le consumam ca atare, simple sau in combinatie cu brinzeturi,prosciutto,salate verzi ,uneori adaugind seminte de pin si fulgi de migdale,depinde cit de consistenta trebuie sa fie masa respectiva si carui moment al zilei ii corespunde.in genere,salatele cu brinza (mozzarella,feta sau cu mucegai) sunt preferatele noastre pentru cina .
nu spun ca nu-mi place si o cina cu resturi de pui fript ,brinza ,o rosie,dar daca trebuie sa aleg fructele ,ma cuprinde incintarea gindindu-ma la boluri pline de fructe si farime de brinza...
salata prezentata aici s-a nascut ca o analogie a salatei caprese,necesita un timp de preparare minim ,nu are calorii foarte multe si,cel mai important,va va rasfata simturile si va va oferi o seara placuta cu siguranta!
ingrediente si preparare:
peste citeva piersici,taiate felii si bucatele de mozzarella ,rupte cu mina,frunzulite de patrunjel(sau busuioc,daca vreti)turnam un dressing din ulei de masline,suc de lamiie,sare, piper proaspat risnit,lasam sa se intrepatrunda aromele 10 minute in frigider si servim.eu am definitivat rasfatul cu 1/2 de pahar de vin roze de provenienta portugheza.

enjoy!
Share/Bookmark

Articol recomandat de alison-trials.blogspot.com