contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata De Pui Cu Crutoane

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingredinte:
1 salată verde
1 piept de pui la grătar
usturoi
sare
piper
boia dulce
ulei
3 felii pâine albă toast
 ulei de măsline
1 ou crud
oţet
muştar
zeamă de lămâie
50 grame caşcaval ras
 2 oua fierte
Mod de preparare:
Se pregăteşte pieptul de pui la grătar: pieptul se taie în fileuri subţiri, iar usturoiul se pisează şi se freacă cu ulei.
Bucăţile de piept se amestecă cu usturoi, piper, boia dulce şi ulei şi se lasă acoperit jumătate de oră.Se încinge grătarul şi se pun bucăţile de piept pe grătar întorcându-le pe ambele părţi până când este gata.
Feliile de pâine se ung cu un amestec de ulei de măsline şi usturoi pisat. Se taie apoi cubuleţe mici, se pun într-o tavă şi se coc în cuptorul încins timp de 20 de minute. Se obţin nişte crutoane delicioase.
Se pregăteşte un dressing din ulei de măsline, oţet, muştar, ou crud, zeamă de lămâie, sare, piper, usturoi pisat şi caşcaval ras.
Acestea sunt toate ingredientele preparate:

Salata se rupe cu mâna în bucăţi nu prea mari.Pieptul de pui la grătar se taie fâşii şi se aşează peste salată. Ouale fierte se taie şi ele felii şi se aşează lângă feliile de piept la grătar.Pe margine se aranjează crutoanele aromate cu usturoi.Deasupra se toarnă dressingul de muştar.Se poate servi ca atare sau presărând puţin caşcaval ras pe deasupra.

Pofta buna!