contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata De Sfecla Rosie Si Patrunjel (beetroot And Parsley Salad)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


asadar incepem saptamina cu o salata,poate va pare monoton,dar am mai schimbat culorile...e o reteta lecturata intr-un vechi pdf,descarcat de pe internet de hus si pe care mi-am promis de multe ori sa o fac.dar cum universul salatelor este atit de vast,iar eu ma pierd in viltoarea lui pur si simplu,e mare lucru ca nu am uitat-o si m-am reintors la ea.insoteste atit de bine o bucatica de carne de miel,incit a trebuit sa vin repede sa v-o "relatez",bineinteles,dupa o perioada de "testare"!

ingrediente pentru 3 persoane:
3 sfecle mici coapte,taiate cuburi,
1 buchet generos de patrunjel,tocat grosier,
zeama unei lamii mari,
1 lingurita de tahini,
1 lingurita rasa de ardei iute pisat,
sare,piper proaspat risnit, dupa gust.
amestecam componentele sau le dispunem asa cum am facut-o eu,sa "ne intrige" putin retina,iar pe deasupra dispunem uniform dressing-ul,obtinut prin adaugarea de lamiie,putin cite putin si sub amestecare continua in lingurita de tahini ,precum si asezonare cu sare,piper,ardei iute pisat.tinem la rece minimum 20 minute si servim.
enjoy!

Articol recomandat de alison-trials.blogspot.com