contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata De Vinete Cu Ardei Copti

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Nu e vreo inginerie, initial voiam sa fac varianta de salata de vinete cu rosii.

Criticii mi-au spus ca asta e una dintre cele mai bune salate care au iesit, acum fara misto, asa mi se pare si mie si nu sunt eu “divina”.

Inainte sa va dau reteta pe care va rog din suflet sa o incercati, am o poza pentru Guvi, cu dedicatie, fasole batuta cu carnat si ardei copti, ia soro. De la mine pentru tine.

Alaturi e si crap prajit cu mujdei cu busuioc, acum asta nu stiu daca te tenteaza. Tot de acolo luat.

Sa trecem la salata noastra. Meritul principal a fost al vinetelor, delicioase, nici mari, nici mici, pulpa multa, seminte putine, cumparate de la Obor de al batrn cu 1 leu kila. Eu am avut numai bunavointa de a le coace.

Am mixat ceapa cu sare si ardei copti curatati.

Am amestecat totul cu ulei de samburi de strugure (neutru la gust, nu imi place salata de vinete cu ulei de masline).

Excelent, stiu ca e banala ideea ca se mananca de ani si ani, dar amestecat ardeiul copt in salata, face toti banii. Pe pariu.

Am primit pont de la Bimbi, piersici Saturn la Obor, 4 lei kila, merita, daca le vedeti, nu le ocoloti. Cica ar avea la un singur om. Nu0s frumoase dar sunt bune.

Cat de departe ai merge ca sa ghicesti de ce animal sunt organele? (glumesc, era reclama la Flash Forward care suna asa, va zic eu, sunt de caprioara).

La multi ani mariilor, am incercat sa o conving pe mascota sa va zica si pe Laura sa va cante, stati aproape ca urmeaza. hard roc aleluia.



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com