contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata Fantastica De Primavara!

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


De cand pandesc prin piata cartofii noi...! Asa frumusei si rotunzi si deliciosi, cred ca sunt unul dintre my favourite spring-related things  ...Cartofii noi si ridichile si verdeturile proaspete -  n-as manca nimic altceva tot anul (desi come to think of it - cred ca repejor de tot n-as mai intra pe usa cu asa un regim :p)
Anyway... m-am gandit ca daca luate separat toate chestiile astea de-ale gurii  primavaratice sunt delicioase, impreuna tre' sa fie si mai si! Next thing you know - s-a nascut aceasta salata mirifico-fabuloaso-primavaroasa, asa buna ca mai ca mi-a adus lacrimi in ochi in timp ce-o mancam... Opera de arta dom'ne, si toata lumea stie ca arta emotioneaza :p
So, cum s-a-ntamplat minunea:
Am frecat nemilos cu o carpa aspra 1kil de cartofi noi, pana i-am exfoliat ca la carte si apoi i-am fiert in apa sarata "al dente".
I-am scurs bine pe sus numitii cartofi si i-am amestecat intr-un bol incapator cu urmatoarele: 4 cepe verzi tocate, 1 legatura de ridichi feliate subtirel, 1/2 legatura de tarhon + 1 legatura de marar maruntite bine, 8 felii de bacon rumenite in puuuutin ulei si tocate bucatele si 100g branza veche de oaie sfaramata.
Am sarat si piperat toata situatia, apoi am presarat-o cu ulei de masline extravirgin si cu niscaiva zeama de lamaie si am mancat ghebos!
{Insert belly smile here}