contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata Picanta Si Racoritoare

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Cum spuneam si in articolele precedente, in nou ceva nemaiauzit si nemaivazut si super complicat, adica, o salata. Nu bagati in seama pozele, e bezna ca in nuca si mi se intampla voodoo, au caracter informativ, io am caracter nerabdator, asta e, cu ele defilam.

Avem nevoie de: rosii de vara de la noi de la mosia indepartata, altfel nu iese reteta, masline, ardei gras, busioc, ardei iute, mozzarelline, pecorino, sare, piper, ardei iute de la Gura Humorului, ulei de masline.

Ardeiul gras l-am taiat dupa metoda lui Jamie Oliver, pe langa nervuri, apoi bastonase.

Ardeiul iute l-am taiat fasiute cu o foarfeca bine ascutita.

La rosie deja m-am enervat ca voiam sa vedeti ce frumoasa e, culeasa din gradina cand era inca verde, asa ca am pus lanterna pe ea. Cum ar veni, am ciopartit-o pe urma dupa niste pozitii de yoga in incercarea de a fotografia ca mi s-au ars si becurile la bucatarie, aia e.

Am amestecat toate ingredientele, taiate sau nu, cu condimentele, rasnite proaspat, in special sare neagra de Cipru (daca ma intrebati de ce, ma intrebati degeaba, o am, o folosesc, aia e, nu stiu cat e de trendy).

Am mai ras putin pecorino doar asa, pour la bonne bouche si asta e.

Iar era sa uit de bilet si am flendurit castronul incolo si incoace, dar am zis de la inceput, pozele nu se pun, reteta insa, da.

rororo



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com