contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata Verde Cu Frunze De Papadie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Intalnim papadia pe marginea drumurilor si pe malul apelor, prin pasuni si fanete, la campie si la deal. De la papadie folosim frunzele, pe care le recoltam in lunile martie si aprilie, cat sunt inca foarte tinere. Papadia are un continut ridicat de vitamine A, B si C. Este foarte cunoscuta si apreciata pentru efectele sale benefice asupra sanatatii ficatului si a bilei. Cu toate acestea este bine sa intrebati un doctor, pentru a fi siguri ca organismul tolereaza aceasta planta.

INGREDIENTE:

1 salata verde mica
1 mana frunze de papadie
castraveti
ridichi
ceapa verde
otet – optional – daca folositi puneti putin
ulei de masline
sare

PREPARARE:

Spalam frunzele de salata si de papadie, sub jet de apa, apoi le taiem si le punem intr-un bol. Curatam ceapa, ridichile, castravetii, apoi le feliem si le adaugam salatei in bol. Asezonam cu sare, stropim cu otet si ulei, in functie de gusturi, apoi amestecam pana se omogenizeaza.

Simplu, bun si mai ales sanatos!

Sa va fie de folos!

Share on FacebookShare on Facebook