contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata Verde Te Inveseleste

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

SALATA VERDE TE INVESELESTE

Chiar daca in timpul iernii n-ai dus lipsa de cruditati cultivate in solar sau venite din tarile calde, nimic nu se compara cu verdeturile care cresc in mod natural cand vine primavara. Unii cercetatori ai domeniilor de frontiera afirma ca alimentele care provin din zona natala a celui care le consuma sunt mai sanatoase decat cele aduse de departe. Ca si cum organismul le-ar “recunoaste” si le-ar asimila mai usor.
De aceea, nu da niciodata o vizita la piata pe un drum cu caruciorul prin supermarket. Corpul tau iti va multumi!
SALATA VERDE TE INVESELESTE
Dupa o iarna in care soarele a fost mai tot timpul ascuns dupa nori, e normal sa nu fii chiar exuberanta. Salata verde e in stare sa te scoata chiar si din depresie! Contine magneziu – mineralul antistres -, precum si o substanta numita lactucarium, asemanatoare opiumului, care inlatura anxietatea, durerile si chiar tusea. Prin urmare, salata verde e usor sedativa, numai buna seara inainte de culcare. Ea mai contine si
alte vitamine si minerale care ajuta la cresterea rezistentei impotriva infectiilor si a virusurilor. E antianemica, diuretica, drept pentru care elimina foarte usor toxinele din organism. Contine 95% apa si nicio grasime, asa ca nu e nicio primejdie sa pui vreun kilogram in plus de pe urma ei, chiar dimpotriva!
O cura cu verdeturi stimuleaza detoxifierea naturala a organismului, sporindu-i rezistenta si capacitatea de regenerare celulara.