contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sandwich Cu Halloumi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

O sa radeti de “reteta” dar ma dadeam pe Foodgawker si mi-a placut la maxim cineva care stiliza un sandwich, mi-a placut asa tare, ca mi-a facut chef sa scot ce am prin frigider, bio sau ne.

Deci din cauza site-ului runningwithwizers, am comis si eu ceva, de pofta, nu va imaginati ca seamana, nu am chef, timp, aparat si rabdare sa ating asa performante fotografice, plus ca am vrut sa fie mancabil fix la ideea de a combina rece cu cald si moale cu crocant. Vina mea ca nu am rabdare, stiu.

No, bun, am folosit pita fara coaja (pentru ca ne place, place, place), maioneza de cumparat (pentru ca voiam sa vad cum e), prosciutto, unt, halloumi, rosie si castravete.

Am pus pe gratar painea, branza si rosia, iaca, fata, verso. Halloumi e extraordinar la gratar, daca nu in sanwich, numai condimentat si cu putin ulei de masline, e super.

Paine calda, unt topit.

Rosia (i-am dat jos coaja) cu sare si piper, peste.

Halloumi, tot fierbinte.

Peste, prosciutto San Daniele si nitel busuioc.

In completarea combinatiei rece-fierbinte, moale-crocant, castravete.

Deasupra felia cu mai putin unt, maioneza pe margine si, asa, fara design, o felie de rosie cruda.

Plus niste fulgi de chili.

Criticii au zis sa nu mai combin prosciutto cu halloumi, ambele avand gusturi pregnante, eu nu sunt de acord decat daca nu distingi respectivele impreuna dar separat, dar na, ce ma bag eu, am avut critici, mie mi-a placut combinatia, pozele nu se compara cu cea de la care am luat ideea pentru ca a fost si de mancare treaba asta.

Adica, m-am grabit :D

hard roc aleluia



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com