contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sandwichuri Rapide Si Delicioase

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ingrediente:

puteti folosi orice aveti prin frigider
branza topita,branza de vaci,telemea,cascaval
gratar carne pui,vita,porc
snitele, mezeluri,pastrama
rosii taiate rondele
rondele castravete
rondele castravete murat
frunze de salata verde
mustar
ketchup

Mod de preparare:
Pentru sandwich-urile cu orice tip de carne prima felie de paine va fi unsa cu putin mustar si putin ketchup,dupa care asezati carnea,rosia,castravetele verde,salata verde sau castravete murat.Dupa ce este gata prima felie se aseaza cea de a doua deasupra si se lipeste astfel:
Luati o buc de folie si asezati un sandwich si impaturiti.Cu sucitorul apasati pe ambele parti astfel incat cele doua felii de paine sa se lipeasca.Daca nu aveti sucitorul la indemana acelasi lucru il puteti face cu palma pe ambele parti.
La fel procedati si cu cele cu branza.
Ungeti o felie cu branza topita sau branza de vaci,apoi asezati felia de telemea,rondelele de rosii si de castravete verde,frunza de salata si felia de cascaval deasupra.Asezati cea de a doua felie si uniti sandwich-ul ca mai sus.
Le puteti coace in cuptorul aragazului,la grill sau cel mai simplu si ies delicioase,le coaceti pe aragaz intr-o tigaie de teflon la foc mic. Coaceti pe o parte,apoi pe cealalta parte .Cine le vede sau le mananca va spune ca sunt facute la vreu sandwich toast special !!!!

Articol recomandat de valentinaghidculinar.blogspot.com