contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Saorma Trapezului

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Bantuind pe un site foarte simpatic pe care l-am luat la citit, care prezinta diferite aspecte din capitala sprijinte de articole foarte bine scrise, am gasit cateva randuri apropos de preturile psihologice.

Simply Bucharest se numeste site-ul, vi-l recomand in pauzele de cafea.

Cum bine stiti imi place sa fac cronici de carciumi si, in general, de la cele de cartier pana la cele mai rasarite, chiar daca a mai fost cate o zbarca, rar sa nu fie si ceva bun pe acolo. Ei bine, cei de la Trapezului, care au cateva produse, au reusit sa intruneasca un amalgam de ingrediente, care mai de care mai naspa.

Nimic nu e bun, nici salatele, nici carnea, nici sosurile. Asa o performanta mai rar. Cum am vrut sa plimbam jivina o distanta nitelus mai lunga am zis sa luam ceva junk si ca, poate s-au mai schimbat lucrurile pe acolo. Am luat un sandwich cu snitel de pui (pe care va voi ruga sa imi spuneti daca il vedeti in poza) si saorma la farfurie, sa pot identifica ingredientele.

Am dezmembrat totul si, cu gandul la site-ul de care v-am zis, am tras o poza. Sper ca deja ati mancat sau sunteti la regim.

Cartofii sleiti, salata fara gust, un ketchup sau ce maioneza mea era pe acolo, horror. Insa preturi mici, mi se pare ca erau sandwich-uri si cu 3 lei, o chifla babana in care o fasie de carne de pui cu gust de carton sau un burger cu aspect de baliga de vaca inotand alaturi de cartofi sleiti printre niste chestiuni care se vor salate, intr-adevar, poate umple stomacul la pret de nimic.

Si sa nu credeti ca nu se cumpara, e plin de pustani care se satura cu chestiunile acelea departe de conceptul de produse alimentare si le mai ramane si de o bere. Noi am dat verdict:

hard roc aleluia



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com