contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Saramura De Pastrav

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
 

Pentru ca este vara si abundenta legumelor te imbie sa faci preparate minunate , am ales sa fac o saramura de pastrav cu legume coapte la gratar.
Astfel, am copt pe plita ardei kapia, ardei gras si ardei iute

Ceapa si rosiile le-am copt pe gratar
iar la sfarsit toate au fost curatate de pielite si  samburi, tocate marunt  si puse intr-o cratita de inox cu fund dublu, pe foc.Am pus o mana zdravana de patrunjel si leustean verde tocat marunt  si am potrivit de sare.

A dat un clocot bun, dupa care am pus pastravul facut la gratar
si i-am facut loc printre zarzavaturi, cat sa il cuprinda putin zeama. A mai dat un clocot bun , am dat deoparte si am lasat acoperit cu capac pentru o jumatate de ora, ca sa se patrunda aromele.
Saramura se mananca rece  si  este o bunatate ! Pastravul a capatat gustul minunat al legumelor, putin iute de la ardeii iuti, picant doar atat cat trebuie !