contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sarmale De Doua Feluri

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

STA50540-0

 

2,500kg carne de porc

3 oua

orez

3 morcovi

4 cepe mari

sare

piper

cimbru

3 bete de marar uscat

foi de varza acra

foi de vita

suc de rosii

 

Carnea se amesteca cu morcovii dati prin razatoarea mica, ceapa data prin razatoarea mica, ouale, sarea, piperul, orezul (cum vrea fiecare cu mai mult sau mai putin orez). Se amesteca bine compozitia si se pune apa in ea de cateva ori ca sa absoarba orezul apa amestecand continuu, apoi se inveleste alternativ cu foi de varza acra si foi de vita.

STA50394-1

 

STA50395-2

Pe fundul vasului se pun trei bete de marar uscate, iar deasupra un strat de varza tocata si deasupra sarmalele amestecate. Dupa ce s-au impaturit toate sarmalele se pune sucul de rosii amestecat cu apa si cimbrul.

STA50405-3

Deasupra se pun foi de varza ca sa nu se arda primul strat de sarmale. Se introduce la cuptor si se fierbe.