contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Schimbarea Vine Din Noi

articol scris de Ani blog anamariatrimbitas.ro

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Este cat se poate de adevarata afirmatia. La fel de adevarat este ca, de cele mai multe ori, asteptam ca schimbarea sa vina de la ceilalti (de parca ar sti ceilalti ce vrem noi – de multe ori nici noi nu putem defini exact ceea ce ne dorim sau ce ne deranjeaza). Acest lucru nu o sa se intample si, intr-un fel, e normal. Pentru ca, cine te cunoaste mai bine decat tine?

Iata cateva reguli pentru a reusi sa faci o schimbare in viata:

  • Ai incredere in tine! Este foarte important acest aspect. Increderea este un motoras care te ajuta sa functionezi mai bine, fara de care risti sa devii vulnerabil. Si ca sa ai incredere in tine, trebuie sa te cunosti, sa fii impacat cu tine, sa te accepti asa cum esti si sa nu te mai compari cu ceilalti (fiecare persoana este diferita, cu pasiuni, dorinte si aspiratii diferite).
  • Descopera-te! Ai ajuns la o anumita varsta si nu esti multumit de ceea ce faci, simti ca nu ti-ai gasit calea? Stai linistit! Sunt multe persoane in aceeasi situatie. Invata sa comunici cu tine, sa te analizezi. Fa-ti timp sa te gandesti la tine, la ce iti place si experimenteaza cat mai multe. Cu timpul vei reusi sa te descoperi si atunci vei face totul cu mai mare placere.
  • Fa ce iti place! Stii deja ce iti place? Foarte bine! Atunci nu lasa nicio zi sa treaca fara sa faci ceva care te atrage.
  • Fa sport! Daca nu faci inca sport, acum este cel mai bun moment sa te apuci. Te va disciplina, vei avea mai multa energie si incredere in tine si vei fi mai fericit.
  • Fii fericit! In linii mari, fericirea inseamna sa fii impacat cu tine, sa ai incredere in tine, sa te cunosti, sa faci ce iti place, sa fii optimist. Si ce te mpiedica sa fii fericit?
  • Treci la actiune! Daca ai descoperit ce anume trebuie schimbat, nu iti mai ramane decat sa treci la actiune. Nu e de ajuns doar sa stii, trebuie sa si faci. Cel mai important pas catre o viata mai buna este actiunea.

Spor la schimbare!


Articol recomandat de anamariatrimbitas.ro