contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Schite

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Post total neculinar si neinteresant, rog a fi sarit, astept feedback de la prieteni, amici si cei cu o vaga idee despre o schita, ca imi mugea in creier cum kilogramul meu sa arate primul personaj adus in bucataria bursucului.

Draga Aidutza (da, rimeaza), astept si pe mail, ca ai avut dreptate cu prima sugestie. Deci schita preliminara dupa schita preliminara (mai am de lucru la semiprofile, da, nu dati cu parul, ca sunt autodidacta).

Va explic si ideea … bursucul e musai cap patrat cateodata, dar are ochii sinceri si nu iese din matca lui. Este, cum ar zice chinezii, square head, dar cu suflet bun.

Partenera de sarmale (mai am de introdus parteneri, o droaie) are ochi blanzi, supusi, inima zburdalnica, o duce capul la tampenii si vrea sa ii arate ca se pot multe pe lume.

O sa apara si niste tigri in zona (si aia is greu de desenat dar am niste schite de corcituri de mai multe animale, acasa), plus Relu Randunelu si Vasile Soarec.

Mie sa imi dati idei de partenerul de gatit al bursucului, ca pana o dreg pe madam javronski mai dureaza, imi ia o droaie sa stabilesc un sablon de personaj.

Nu ma intrebati de ce o fac, nu e pe bani si nu castig scule nefolosite dar luate la plici.

Deci, e OK catelul cracanat? Daca nu am feedback (zic de mail) schimb ideea si o fac grasa si ria, v-am prevenit, nu lasati copiii sa se uite.

WARNING, urmeaza un mesaj cu text indecent: draga v-o dau in fone si wordpresi, sa va dau cu bursucul in tampla pana va cracanati de plans si angajati personaje capabile care sa nu imi apara in scripte, ca deja sunteti penibili.

Ar fi misto sa scriu o carte de copii cum a scris Ana Blandiana despre Arpagic, dar parca mai stie cineva ce a fost cu cartea aia?

Gata, rororo pe ziua de azi, se pare ca am avut mai mult de butonat decat de facut treaba si imi iau suturi in posterior.