contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Scovergi Cu Cascaval

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

scovergi cu cascaval poza 6

Pe scurt: frământăm aluatul,
Ținem la loc călduros,
Băgăm în ulei încins
Și-ntr-un minut e pufos!

Ce iti trebuie: (poza 1):
- 500 gr de faina
- ½ pliculet drojdie uscata
- 250 ml apa
- 2 linguri ulei
- un praf de sare
-200 gr cascaval razuit

Plan de lucru:
- Facem aluatul respectand pasii de AICI
- Coca obtinuta o impartim in mod egal in 8 parti, pe care le intindem precum niște mini-blaturi de pizza (poza 2).
- presaram cascaval pe o jumatate, apoi le impaturim si le lipim cu ajutorul unei furculite (poza 3).
- Le prajim pe ambele parti pana se rumenesc (poza 4).
- Sunt bune si calde, si reci (poza 5).
- Pofta buna! (poza 6).

Timp de preparare: 60 minute
Pret: 6 lei (depinde de locul de unde cumparati ingredientele si de inflatie)

scovergi cu cascaval poza 1 scovergi cu cascaval poza 2 scovergi cu cascaval poza 3 scovergi cu cascaval poza 4 scovergi cu cascaval poza 5 scovergi cu cascaval poza 6
Filed under: C1. Patiserie