contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Scrisoare Pentru Prieteni, Oua Ne-a La Gordon Ramsay Si Cateva Gingiumingiu

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Unde gingiumingiu se refera la chestiuni minore dar placute, la prostioare, la hapuri, cadouase, de fapt la orice.

Incep cu oua ne-ala Gordon , tineti minte ca am facut omleta asta mai de mult si aveam aceeasi parere dupa ce am incercat-o.

Si raman la parerea ca iese la fel de buna si cremoasa si daca o faci nemaipomenit de simplu, unt, smantana si oua, puse direct in tigaie, totul amestect si gata, nu inteleg nici in ruptul capului de ce trebuie sa muncesti ca in reteta originala, ies aproape la fel.

Trecem la gingiu-mingiu, am primit niste muraturi, excelente, o caserola de fasole batuta (de pomana) si mai aveam din carnatul ardelenesc (da, tot intimul).

Toata ziua, in drumul de pierzanie care a dus la musaca cu varza a la cluj sau ce pana mea e aia, nu am facut decat sa “fur” cate o felie de carnat, sa dau prin fasole si sa rontai muraturi.

Bine, am mai facut si altele, de o isprava o sa ma parasca cineva si in plus, am cules ultimii ardei, nu stiu daca realizati cat sunt de “mari”, asa ca am pus un covrigel mic spre comparatie.

Iar acum ii dau cuvantul Casandrei, sa ma parasca.

Degi dragi prieteni si prietene care ma stiti cat sunt de civinte, sa vedeti ce am patit, am fost ieri sa ma plimb cu masina si mi-au fost achizitionate niste oase de vita superbe, pline de carne, puse la fiert cu legume, ca nu mami aveam e baga la ghiozdan. Cum asteptam eu asa, dupa ce fiersesera, ce credeti? Oricat rororo am facut, abia daca mi-a ramas sa rod cate ceva, cica sa se raceasca sa le puna inapoi in supa, vezi sa nu, cu chiu cu vai am prins niste colturi cu zgarciuri, tot mi-am mancat.

Stiu proverbul, cine poate oase roade, dar chiar asa? Adica aduni pe cineva din strada ca sa i dai oase, asta e omenie? Asa ca dragii mei, va salut din mers si va spun ca asa ceva nu se face, ei carnita aia frageda si eu pilaf chior. SI chiar va salut, iaca.

ps: sa nu ma spuneti dar m-am razbunat, am furat painea pe care voia sa o mananec al batrn, plus un covrig. va salut din nou, adica: rororo.