contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Scrisori Pentru Filip: 2 Luni

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Draga Filip,
Au trecut 2 luni. 2 luni de cand suntem cei mai bogati oameni din lume. De cand ti-am auzit prima data vocea, ce cand te-am tinut prima data in brate. De cand a inceput cea mai frumoasa aventura din viata noastra. Ce bungy jumping? O zi cu tine e de 1000 mai palpitanta :)

In ultima luna ai crescut mult. Mananci deja 170ml de lapte la o masa. Ai putin peste 6 kg si ma dor mainile si spatele mai toata ziua. Vestea buna e ca ma astept sa fac niste brate de fotomodel any day now. Asa ca iti multumesc pentru asta.
Iti multumesc si pentru ca dormi asa de bine in fiecare noapte si ca esti destul de milostiv ca ne lasi si pe noi sa dormim. Tare ne mai bucuram din cauza asta!
Iti multumesc pentru fiecare zambet pe care ni-l oferi ca un bogatas care arunca marinimos cu banii in stanga si-n dreapta. La inceput, acum cateva saptamani erai mai zgarcit cu ele, trebuia sa ne maimutarim in toate felurile ca sa-ti smulgem unul. Acum insa te-ai facut generos si ni le oferi din plin. Cand te trezesti si te ridic din patut. Cand te pup pe gat. Cand iti arat o jucarie colorata! Simt cum mi se umfla inima in piept mai-mai sa se sparga cand zambesti zambetul tau stirb la mine, copilule!
Tot luna asta ai avut parte si de primul tau Craciun ever. Nu ai fost deosebit de impresionat nici de brad, nici de cadourile de la Mosul. Cel mai putin impresionat ai fost de costumasul de Mos Craciun de la Maria. De cand te-am imbracat cu el in dimineata de Craciun am vazut ca nu esti prea incantat. Te-ai asigurat ca am inteles foarte bine indignarea ta avand grija intai sa vomiti pe el si apoi sa tragi si un poopie in el, for good measure. Te-ai inveselit dupa ce te-am schimbat in haine normale :)
Am fost in cateva vizite in ultima luna si te-ai descurcat exemplar. Cateva priviri fugare catre gazde si apoi ai tras cate un pui de somn sanatos. Iti multumim si pentru asta :)
Iti place sa simti apa calda scurgandu-ti-se pe spate in fiecare seara la baie.
Iti place sa te uiti cum se invarte caruselul de deasupra patului. Te uiti atent la jucariile atarnate de el si le povestesti pe limba ta diverse.
Iti place si sa stai pe salteluta cu jucarii si sa dai cu mainile dupa jucarii. Razi de te prapadesti cand faci asta.
Iti place sa stai cu nasul ingropat la pieptul meu. Uneori se mai nimereste cate o mana in gura ta cand stai asa si incepi imediat sa o molfai fericit! O singura data ai reusit pana acum sa-ti bagi degetul mare in gura si sa-l sugi si stiu ca tot incerci sa reproduci minunea. O sa se mai intample sigur zilele astea, micutule, keep trying!
Iti place cand tati se maimutareste la tine si face ochi mari-mari, cum numai el poate! Zambesti cu toate gingiile cand face asta :D
Dar cel mai si cel mai mult iti place sa te hlizesti la spirala ta. Cine s-ar fi gandit ca nu jucariile stiintific realizate special pentru bebelusi o sa te incante cel mai mult, ci  niste amarate de cerculete asezate in spirala pe o foaie de hartie?! Oho, ce mai razi la ea! Recunosc ca nu odata am fost geloasa pe ea, as vrea sa-mi zambesti si mie asa darnic!

Iar mie? Mie ce-mi place? Imi place fiecare zi cu tine! Iubesc perioada asta si uneori ma apuca nostalgia cand ma gandesc ce repede o sa treaca, ce repede o sa cresti. Iubesc manutele tale micute si curioase si felul in care te uiti la ele fascinat. Iubesc sa vad cum te linistesti imediat cand stai cu capul pe pieptul meu si cum incerci sa-ti ingropi nasul cat mai adanc in mine. Iti iubesc fiecare zambet, fiecare ridicare curioasa din spranceana si fiecare planset.

Te iubesc pe tine, maimutica mea perfecta!