contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Scrumbie La Gratar

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Avem  prieteni dragi la Galati, care, vizitand Clujul si fiind oaspetii nostri, ne-au omenit cu scrumbie de Dunare,
Azi, i-a venit randul la gratar.
M-am inspirat de pe o postare de pe net, care descria in amanunt reteta.
Asadar, scrumbia crestata des si adanc, data prin sare de muraturi si acoperita cu vin, se lasa la macerat vreo 4 ore. Apoi, se spala.,




Pana aci inspiratia. Apoi.am uns fiecare  scrumbie cu ulei,  cu pensula si am pus-o in gratarul special de peste. La foc moderat, pe gratar, a stat  20 de minute, Cu  lamaie  stoarsa, a avut un gust exceptionl, oasele s-au macerat si nu le-ai mai simtit.
A fost de nota 10 cu multe stelute. A fost exceptionala , a  meritat, multumesc inca o data celor care au adus-o ! Dau o palinca, cu slanina si ceapa rosie in loc , un pranz ardelenesc