contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Si Gata, Ultima Zi, Ultima Baie, Ultimele Bunatati

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ziua de duminica am incheiat-o cu … alooo, fete cucuiete, ei bine da, gogosi. Cu branza sau simple. In sfarsit.

De data asta am plecat pregatiti la plaja neamenajata, cu masina, lada frigorifica, bere, umbrela, izoprene, prosoape, netbook. Asa ca am stat o gramada. Apa superba, din nou.

Si, surpriza, pe plaja … gogoooosi, vanzatorii ambulanti aveau cu visine, ciocolata si branza. Asa da.

Ne-am intors la localul cu pusti simpatici si priveliste catre golf si am gasit, de data asta, bors de peste, bun, nu ca ciorba de pui, putin altfel decat alte ciorbe de peste, dar bun. In rest mici cu paine si mustar si bere.

Si ne amuzam de rasturnicii cu banana, hidrobiciclete si ce mai impanzea marea pe acolo, inclusiv comuniunea cormoran-pescarus.

Plaja era full si aici e tot cam un capat, inseamna ca mai spre cazinou era macel.

Am mers putin pe faleza printre carciumi si magazine cu prostioare, lume multa, preturi mici, meniuri diverse decente, mese ocupate aproape peste tot.

Dobrogene, inghetata, covrigi, porumb, hamsii … asa ca poza asta e pentru sefu’.

Nu am luat, ca ne asteptau acasa hanushii si placintele dobrogene, sa mancam si sa luam si la pachet. Pe urma am luat-o inapoi, tot blocaje, tot cam pe acolo, parca nitel mai decente, daca se poate spune asa.

In concluzie ne-am relaxat, am dormit enorm, am facut baie, dar, daca nu am avea o oaza de liniste, nu as merge in viata mea in August la mare. hard roc aleluia.



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com